Kritike dosegle Rogliča, njegov odziv pa briljanten: "Poglejte, fantje, ..."

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski kolesar je kritikom poslal hudomušno sporočilo.
Oglej si celoten članek

Potem ko so splet preplavile šale na račun oprave Primoža Rogliča, nad katerega so se zgrnili očitki, da je podoben Ninja želvi, nekateri pa so se obrnili celo Mednarodno kolesarsko zvezo (Uci), češ da je Primož z "nedopustno" barvno kombinacijo storil zločin proti človeštvu, so kritike dosegle tudi slovenskega kolesarja.

Zahtevajo 'kazen' Roglič izzval ogorčenje: "To je zločin proti človeštvu"

Enaintridestletni Kisovčan je znova dokazal, da se zna pošaliti na svoj račun, kritikom pa je poslal jasno ter še zlasti hudomušno in zabavno sporočilo, ob katerem se vam bo na obraz prikradel nasmešek.

V odgovor vsem, ki so Rogliča primerjali s priljubljenimi risanimi junaki Ninja želvami, je kolesar Jumbo-Visme ob fotografiji spornega dresa sporočil: "'Poglejte, fantje, skupaj moramo tja,' je nekoč dejala stara, zelena Ninja želva. In smo šli. Hvala."

Roglič na dirki po Španiji dirka z zeleno majico vodilnega po točkah, modna policija pa se je obregnila ob njegov rumen brezrokavnik, po zaslugi katerega je oprava izstopala bolj kot sicer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.