Kritike: Mourinho slavil kot psihopat

Foto: EPA
Foto: EPA
José Mourinho je na torkovi tekmi Real Madrida in Manchester Cityja poskrbel za pravi šov, ko se je ob zmagovitem golu Cristiana Ronalda po kolenih zadrsal na zelenico. Vsi niso bili navdušeni.
Oglej si celoten članek

"Obžalovanja vredno, da je psihopat proslavljal gole, kot bi bil igralec. To je zaradi frustracij, ker je bil zelo slab igralec," se glasi oster zapis nekdanjega podpredsednika Barcelone Alfonsa Godalla, ki je na Twitterju poskrbel za pravo malo vojno, kot je v Španiji, ko gre za Real Madrid in katalonski ponos, že v navadi.

• Mou po tekmi: "To je Realov DNK"
• Mou našel ekipo: Realu triler proti Cityju

Godall je bil član vodstva kluba še v času predsedovanja Joana Laporte, ko je Mourinho pred njegovimi očmi na Camp Nouu podobno vzneseno slavil gole Chelseaja (padel je na kolena po izenačujočem golu Didierja Drogbaja) in Interja (tekel je po igrišču in mahal z rokami po uvrstitvi v finale Lige prvakov).

Drsalca Mourinha s torkove tekme si lahko (za zdaj) ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.