Križnarjeva še enkrat več med najboljšimi

Foto: Epa Nika Križnar
Nova dobra uvrstitev mlade Slovenke.
Oglej si celoten članek

Norvežanka Maren Lundby (247,6 točke) je v Rašnovu dobila še drugo tekmo svetovnega pokala v smučarskih skokih zapored, s čimer je olimpijska prvakinja prevzela tudi vodstvo v skupnem seštevku pokala. Na stopničkah sta ji družbo delali Nemki Carina Vogt (240,3) in Juliane Seyfarth (237,8). Najboljša Slovenka Nika Križnar (230,7) je bila šesta.

Vse slovenske skakalke so v Romuniji prišle do točk; Urša Bogataj (202,2 točke) je bila 14., Špela Rogelj (191,2) 18. in Maja Vtič (187,9) 20.

Svetovni pokal se bo prihodnji konec tedna nadaljeval v avstrijskem Hinzenbachu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.