Krka na Final 4 v Belgijo

Foto: Žurnal24 Krkaši so cilje že presegli in gredo lahko v polfinalno tekmo neobremenjeni. (Fo
Fiba Europe je izbrala prireditelja zaključnega turnirja pokala EuroChallenge. Gostitelj tekmovanja bo belgijski klub Telenet Oostende, s katerim se bo v polfinalu pomeril slovenski prvak Krka.
Oglej si celoten članek

Polfinalni tekmi bosta 29. aprila, finale pa prvega maja. Če bosta v prvem polfinalu igrala Krka in Oostende, pa se bosta v drugem polfinalu v dvorani Sleuyter Arena, ki sprejme 5 tisoč gledalcev, v ruskem obračunu pomerila Spartak iz St. Peterburga in Lokomotiva Kuban.

Krka si je nastop na zaključnem turnirju priborila z uspehom v četrtfinalu, kjer je v treh tekmah izločila bolgarsko ekipo Lukoil Akademik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.