Krka z novim organizatorjem igre

Foto: ABA
Foto: ABA
Novomeška Krka ima novega organizatorja igre. V Novem mestu bo namreč igral nekdanji član Hemofarma Mustafa Abdul Hamid.
Oglej si celoten članek

Po poškodbi Curtisa Stinsona in odhodu Allana Raya so pri Krki iskali novega organizatorja igre, našli pa so ga v 23-letnem in 190 centimetrov visokem Američanu Mustafi Abdulu Hamidu. Ta je v minuli sezoni igral za Hemofarm iz Vršca in francoski Lille, pred tem pa je študiral in igral na sloviti UCLA v Los Angelesu. Najboljšo statistiko je pri najuspešnejšem univerzitetnem moštvu, ki se lahko pohvali z 11 naslovi v NCAA, imel v zadnjem letniku, ko je na parketu prebil nekaj več kot osem minut na tekmo. V tem času je v povprečju dosegel 2,1 točke, 0,5 skoka in 0,6 podaje.

Košarkar iz St. Louisa je v minuli sezoni v dresu Hemofarma v Evropskem pokalu imel povprečje 8,6 točke, 1,8 skoka in 2,7 asistence na tekmo, v jadranski ligi pa 4,9 točke, 1,2 skoka in 2 asistenci na dvoboj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.