Krkaši nizajo zmage

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
Košarkarji Krke so v 9. krogu jadranske lige premagali Igokeo s 65:54 (21:15, 36:34, 49:46).
Oglej si celoten članek

Igokea se je tekme proti Krki lotila po dveh zaporednih porazih, medtem ko so krkaši na gostovanje odšli z boljšo popotnico dveh zmag. A gostitelji so na domačih tleh na vseh treh dosedanjih tekmah zmagali, Krka pa je zaigrala tudi brez poškodovanega Mirka Mulalića, ki je na zadnjem evropskem gostovanju v Frankfurtu utrpel udarec v mišico.

Krkaši so imeli pobudo uvodno četrtino, nato pa so se gostitelji le ogreli in pričeli loviti zaostanek. Miloš Komatina je v 17. minuti s trojko izenačil na 28:28, nato pa je v vodstvo prvake BiH s 30:28 popeljal Đorđe Milošević. Ekipi sta se kasneje menjavali v vodstvu, na odmor ob polčasu pa so z minimalno prednostjo odšli Novomeščani (34:36).

V drugem delu tekme so domači takoj izenačili in nato znova prešli v vodstvo. Tudi v tem delu sta bili ekipi precej izenačeni, razliko je prineslo šele zadnjih deset minut. Krkaši so pet minut pred koncem povedli z visokih 56:46 in nato vodstva niso več izpustili iz rok. Pri domačih je bil na koncu s 13 točkami najbolj razpoložen Komatina, pri Krki jih je Luka Lapornik dosegel 15.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.