Krko okrepil danski reprezentant

Foto: Facebook/KK Krka Novo mesto
Foto: Facebook/KK Krka Novo mesto
Danski košarkar Darko Jukić je nova okrepitev novomeške Krke.
Oglej si celoten članek

V lanski sezoni je 26-letni krilni igralec, ki je visok 199 cm, igral za Bakken Bears in z ekipo osvojil drugo mesto v državnem prvenstvu.

Jukić se je rodil leta 1990 v Kobenhavnu na Danskem. Tam je začel svojo košarkarsko kariero in igral za več prvoligaških ekip v danskem prvenstvu. Odigral je tudi pet tekem za dansko reprezentanco v kvalifikacijah za Eurobasket 2015.

V lanski sezoni je igral za ekipo Bakken Bears in z njo osvojil drugo mesto v državnem prvenstvu. Kot član prve peterke je na 36 tekmah danskega prvenstva v povprečju igral 26 minut in dosegel 13,5 točk, 5,6 skokov in 3,5 podaje na tekmo.

V evropskem pokalu se je s svojo ekipo uvrstil v drugi krog tekmovanja. V tem tekmovanju je v povprečno 29 minutah na tekmo dosegel 15,2 točki in 4,4 skoke.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.