Kronaveter nov član Olimpije

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pri Olimpiji bo zaigral tudi Rok Kronaveter, ki je zadnje sezone prebil v tujini.
Oglej si celoten članek

Vodstvo ljubljanskega nogometnega prvoligaša Olimpije je še naprej aktivno, po Denisu Klinarju in Aljažu Kreflu so z zeleno-belim pogodbe podpisali še izkušeni vezist Rok Kronaveter ter mlada Rok Vodišek in David Tijanić. Vodišek je sicer vratar slovenske kadetske reprezentance, ofenzivni vezist Tijanić je prišel iz Interblocka.

Osemindvajsetletni Kronaveter je stari znanec slovenskih zelenic. Kariero je namreč začel pri Železničarju, od tam je prestopil v ptujsko Dravo, kasneje pa še v velenjski Rudar. Od tam ga je pot zanesla v Nemčijo k Energie Cottbusu in na Madžarsko v Györ, nazadnje je bil član romunskega Petrolula Ploiestija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.