Kronaveter z novo pogodbo

Foto: SPS/NK Olimpija Ljubljana
Foto: SPS/NK Olimpija Ljubljana
Najkoristnejši nogometaš minule sezone je podaljšal pogodbo z Olimpijo.
Oglej si celoten članek

Rok Kronaveter je pogodbo z Olimpijo podaljšal fo konca junija 2019. V minuli sezoni je bil med najazslužnejšmi za naslov Ljubljančanov, dosegel je 17 zadetkov, z dobrimi predstavami pa si je naposled prislužil tudi klic v reprezentanco.

"V imenu kluba in v svojem imenu z velikim zadovoljstvom sporočam, da je Rok Kronaveter podaljšal pogodbo z NK Olimpija Ljubljana. V veliko čast bo v prihodnjih treh letih imeti v klubu nogometaša, kakršen je Rok. To je dobra novica za klub in za naše navijače, verjamem, da bomo v prihodnjih treh letih skupaj ustvarili nove uspehe,“ zadovoljstva ob obnovitvi sodelovanja ni skrival predsednik NK Olimpija Ljubljana Milan Mandarić.

"Zelo sem vesel, da sem podaljšal pogodbo z Olimpijo. Rad bi se zahvalil predsedniku in športnemu direktorju, saj sta bila v naših pogovorih izjemno korektna. Prepričan sem, da bomo tudi v bodoče uspešno sodelovali ter nadaljevali lepo zgodbo Olimpije," pa je za klubsko spletno stran dejal Kronaveter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.