Krošelj iz Zagreba na Jesenice

Foto: Žurnal24 Ob Michalu Fikrtu (na sliki levo) bo drugo leto mrežo Jesenic branil tudi Gašper
Gašper Krošelj bo v naslednji sezoni branil za Acroni Jesenice, potem ko je kar nekaj let prebil v Zagrebu pri Medveščaku.
Oglej si celoten članek

Na spletni strani hokejskega kluba Acroni Jesenice so zapisali, da bo vratar Gašper Krošelj v sezoni 2011/12 branil barve gorenjskega moštva. Jeseničani so pred tedni pogodbo podpisali tudi s češkim vratarjem Michalom Fikrtom.

Krošelj je kariero začel pri Slaviji v sezoni 2002/03, v sezonah 2004/05 in 2005/05 pa je igral v slovaški mladinski ligi za kluba Topolčalny in Žilina. V sezoni 2006/07 je branil barve Medveščaka, sredi sezone pa se je vrnil k Slaviji, od leta 2008 pa je bil član zagrebškega kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.