Krško brez licence za Prvo ligo TS

Foto: Profimedia Stadion Matija Gubec v Krškem.
Stadion Matija Gubec v Krškem.
Komisija Nogometne zveze Slovenije za licenciranje klubov je objavila rezultate licenčnega postopka za klube v najmočnejši slovenski ligi.
Oglej si celoten članek

Na prvi stopnji je bilo uspešnih devet prvoligašev, osem klubov pa si je zagotovilo tudi licenco za nastopanje v evropskih pokalih, so sporočili z NZS.

Prva liga TS Olimpija padla v Celju, Gorico odrešil podaljšek, Rudar pokopal Krško

Vlogo za pridobitev ustrezne licence za tekmovalno leto 2019/20 je pravočasno vložilo vseh deset klubov v elitni slovenski ligi. Za pridobitev mednarodne UEFA licence nista zaprosila NK Triglav Kranj in NK Krško.

Komisija za licenciranje je po pregledu dokumentacije ugodila vsem zahtevam Aluminija, Celja, Domžal, Gorice, Maribora, Mure, Olimpije in velenjskega Rudarja, omenjeni klubi bodo torej v sezoni 2019/20 lahko tekmovali v PLTS in v evropskih tekmovanjih, če bodo izpolnili tekmovanlne pogoje.

Kranjski Triglav je dobil licenco za PLTS (za mednarodno licenco niti ni zaprosil), medtem pa je bila zavrnjena vloga Krškega.

Odločitev licenčne komisije je prvostopenjska, pričakovati gre nadaljnje postopke.

Prva Liga Maribor z nekaj sreče do osmega remija v sezoni

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.