Krstić bo pomagal Partizanu

Foto: EPA
Foto: EPA
Košarkarskemu klubu Partizan v zadnjih letih ne gre vse po načrtih, a bi se lahko njihovo stanje v kratkem izboljšalo, saj naj bi dobili pomembno igralsko okrepitev.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo srbski mediji, se je za vrnitev k črno-belim v Beograd dogovoril nekdanji reprezentančni kapetan Srbije Nenad Krstić.

Center iz Kraljeva je Partizan zapustil pred 12 leti, ko ga je pot ponesla v NBA, kjer je igral za Nets, Thunder in Celtics. Po vrnitvi iz ZDA je nosil dres ruskih klubov Triumfa in CSKA ter turškega Anadolu Efesa. Lani je podpisal za istanbulski Galatasaray, a zanj zaradi poškodbe kolena ni zaigral niti na eni tekmi in je predčasno prekinil pogodbo.

V svoji reprezentančni karieri je osvojil dve kolajni, tako leta 2009 na evropskem prvenstvu na Poljskem kot pet let pozneje na svetovnem prvenstvu v Španiji je bil drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.