Krstni nastop Ceneta Prevca

Foto: EPA
Foto: EPA
Na tretji tekmi novoletne turneje v smučarskih skokih v avstrijskem Innsbrucku bo Slovenijo zastopalo pet skakalcev: Robert Kranjec, brata Prevc Peter in Cene, Matjaž Pungertar in Jaka Hvala.
Oglej si celoten članek

Ekipo sta zaradi slabše forme zapustila Jurij Tepeš in Tomaž Naglič, ki sta odšla na trening v domovino.

Tepeš se bo sicer vrnil že na zadnji postaji turneje v Bischofshofnu. Prvenec med svetovno elito bo dočakal Cene Prevc. Mlajši brat reprezentanta Petra Prevca je dobro nastopal na poletnem delu sezone in tudi na začetku zimske sezone na tekmah celinskega in alpskega pokala.

Tudi v preostalih reprezentancah je prišlo do nekaterih sprememb, tako da se bo v kvalifikacijah pomerilo le 64 skakalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.