Krvave scene v Ligi prvakov: huligani vdrli na igrišče in napadli goste

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Tekmo med Olympiacosom in Bayern Münchnom v okviru mladinske Lige prvakov je zaznamoval krvav incident.
Oglej si celoten članek

Navijači grškega Olympiacosa so pripravili krvavo uverturo pred tekmo Lige prvakov proti Bayern Münchnu.

Tekom tekme mladinske Lige prvakov med obema kluboma so namreč rdeče-beli huligani izkoristili slabše mere varovanja, saj ni nihče pričakoval škandala na tekmi mlajših kategorij.

Do incidenta je prišlo ob vodstvu 4:0 za goste, ko so Olympiacosovi huligani oboroženi s kiji in palicami vdrli na igrišče ter se napotili proti gostujočim navijačem, s katerimi so se želeli obračunati.

Šest nemških navijačev je bilo poškodovanih, dva sta na zdravljenju v bolnišnici.

V 87. minuti tekme se je nato situacija umirila in nogometaši obeh ekip so želeli nadaljevati s tekmo, a se je sodniška ekipa odločila, da tekmo predčasno zaključi ter igralce odvede z zelenice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.