Krvniki Cimosa za finale z Danci

Foto: EPA
Foto: EPA
Atletico Madrid se bo v polfinalu Lige prvakov pomeril z danskim Koebenhavnom, Berlin pa s Kielom.
Oglej si celoten članek

Žreb rokometnih evropskih tekmovanj v Kölnu je določil polfinalna para v Ligi prvakov na zaključnem turnirju najboljše četverice v dvorani Lanxess. Polfinalna para sta Atletico Madrid - Kobenhavn ter Füchse Berlin - Kiel TWB. Polfinalni tekmi bosta v soboto, 26. maja, tekma za 3. mesto in veliki finale LP pa dan pozneje.

Poleg polfinalnih parov v najelitnejšem klubskem tekmovanju, so z žrebom določili še spored finalnih obračunov v drugih evropskih tekmovanjih. V finalu pokala EHF se bosta pomerila Dunkerque in Göppingen, v pokalu pokalnih zmagovalcev Gummersbach in Flensburg (prve tekme bodo na sporedu med 17. in 20. majem, povratne pa med 24. in 27. majem). V pokalu challenge pa bo prvo tekmo gostila ekipa Diomidis Argous, ki se bo pomerila z Wackerjem iz Thuna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.