Kuba ostaja pri prvakih

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški nogometni prvak Borussia Dortmund je podaljšal sodelovanje z enim svojih ključnih igralcev, Poljakom Jakubom Blaszczykowskim.
Oglej si celoten članek

Pogodbo, ki bi se sicer iztekla leta 2013, so danes podaljšali še za tri leta, je sporočil klub iz Porurja. Finančnih podrobnosti niso razkrili.

"V ekipi Borussie sem preživel pet lepih let. Ni veliko tako dobrih moštev in vesel sem, da lahko še naprej ostanem v takšni sredini," je dejal med navijači zelo priljubljeni Kuba, ki sta ga snubila tudi Liverpool in rimski Lazio. Jakub Blaszczykowski je v Porurje prišel iz domače Wisle leta 2007.

Pri rumeno-črnih iz Dortmunda tako uspešno ohranjajo svojo zmagovito zasedbo zadnjih dveh sezon, saj sta pred Kubo pogodbi že podaljšala Mats Hummels in Mario Götze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.