Kubica mora na četrto operacijo

Foto: Žurnal24 Kubica je veljal za skritega favorita vsaj za kakšno zmago v tej sezoni. (Foto:
Vse manj je možnosti, da bi se Robert Kubica že letos vrnil v dirkalnik. Čeprav je bilo pred časom rečeno, da so končali z operacijami, so zdaj sprejeli odločitev, da mu ponovno operirajo komolec.
Oglej si celoten članek

Poljski dirkač Robert Kubica, ki je pred mesecem dni doživel hudo nesrečo na reliju, bo moral še na četrto operacijo. Iz bolnišnice Santa Corona so sporočili, da mu bodo še enkrat operirali komolec. Kubica je že prestal operacijo dlani, noge, komolca in rame. Iz bolnišnice v bližini Genove, kjer je 12. februarja Poljak doživel nesrečo, so sporočili, da bo novo operacijo komolca opravil specialist za takšne posege Luigi Celli. Zdravstveno stanje Poljaka je mesec dni po nesreči sicer stabilno, okrevanje pa poteka po načrtih.

Zdravnik Riccardo Ceccarelli je dan prej povedal, da si ne upa napovedati, kdaj bo Kubica spet dirkal. "Letos, naslednje leto, čez tri leta? Dobro se odziva, a trajalo bo zelo dolgo. Robertovo stanje je sicer vsak dan boljše. Zelo hitro okreva fizično in psihično."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.