Kubica se je zaletel v drevo

Foto: EPA
Foto: EPA
Poljski voznik formule 1 Robert Kubica, ki se zadnje čase bolj posveča reliju, je v soboto na reliju v Italiji znova zletel s ceste in ostal nepoškodovan.
Oglej si celoten članek

Poljak je s svojim Subarujem v soboto zletel s ceste in se zaletel v drevo, a so prireditelji relija sporočili, da se Kubica in njegov sovoznik Jakub Gerber nista poškodovala. Kljub vnovični nesreči je Kubica že dejal, da se bo ta mesec udeležil še enega relija.

Skoraj ostal brez roke

Februarja 2011 je zaradi hude nesreče na reliju v Andori skoraj ostal brez roke, na tokratnem reliju San Martino di Castrozza pa sta jo skupaj s sovoznikom odnesla brez poškodb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.