Kubica v formuli 1 že leta 2013?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Iz tabora poljskega dirkača Robeta Kubice prihaja spodbudna novica. Nekdanji dirkač formule 1, ki je dolgo okreval po hudi poškodbi na reliju, se želi v najelitnejši dirkaški šport vrniti že v naslednji sezoni.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 Kubica je veljal za skritega favorita vsaj za kakšno zmago v tej sezoni. (Foto: Poljski dirkač v formuli 1 Robert Kubica, ki si je na reliju 6. februarja lani v Andori hudo poškodoval desno roko in nogo, si spet želi nastopati v svetovnem prvenstvu. Na prizorišču dirke za VN Italije v Monzi je dejal, da še upa na vrnitev v karavano F1. "Naslednji meseci bodo dokončno pokazali, če se bom lahko za volan dirkalnika F1 vrnil že prihodnjo sezono, ali pa bom moral počakati do sezone 2014," je dejal Kubica v pogovoru za televizijo Sky Italia.

Kubica je bil pred nesrečo član Renaultove ekipe, vendar mu je pogodba z moštvom vmes že potekla. Ta čas nastopa v Italiji na tekmovanju v reliju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.