Kucera najhitrejši na tretjem treningu

Foto: Žurnal24 kucera_kanda_action_main
Na tretjem treningu smuka v Lake Louisu je bil najhitrejši domačin John Kucera, ki je progo premagal s časom 1:47,26. S sedmim časom treninga se je izkazal Andrej Jerman.
Oglej si celoten članek

Domačin John Kucera (1:47,26) je bil najhitrejši na tretjem treningu smuka pred sobotno uvodno smukaško preizkušnjo svetovnega pokala nove sezone v kanadskem Lake Louisu. Vnovič je dobro nastopil tudi najboljši slovenski smučar Andrej Jerman, ki je dosegel sedmi čas treninga (+ 0,78).

Andrej Šporn je bil tokrat 22. (+ 1,39), Rok Perko 64. (3,75), Andrej Križaj 69. (4,72), Alek Glebov pa treninga ni končal. Američan Bode Miller, ki je bil najhitrejši na prvih dveh treningih, je današnji preizkus izpustil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.