Kuhn odhaja k Robarju

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Ljubljančani so pred nadaljevanjem sezone ostali brez enega svojih največjih adutov.
Oglej si celoten članek

Dosedanji vratar Telemach Olimpije, Američan Jerry Kuhn, je postal soigralec Slovenca Mitje Robarja v elitni nemški hokejski ligi DEL, saj je do konca sezone podpisal pogodbo s Krefeldom.

Kot so pojasnili v klubu, je bil dogovor, da Kuhn ostane v Ljubljani, dokler ima Olimpija realne možnosti za končnico v ligi Ebel. Nedeljski poraz proti Sapi Fehervar pa je te možnosti toliko zmanjšal, čeprav ne končal, da so v klubu Američanu omogočili prestop v Nemčijo.

Na poti tudi Ross

Kuhnova pot do Nemčije pa je bila vse prej kot enostavna. Ameriški čuvaj mreže je namreč že bil na letalu v Toronto, saj naj bi nadaljeval kariero v Idahu, od koder je tudi prišel v Ljubljano. A njegov zastopnik mu je takoj po pristanku v Kanadi sporočil, da se zanj zanimajo pri Krefeldu, tako da ga je takoj čakal nov let v Evropo.

Kot pravijo v ljubljanskem kolektivu, Kuhnu želijo vse najboljše na nadaljnji poti. Kar zadeva preostali igralski kader zeleno-belih, se obeta še ena sprememba, in sicer iščejo klub v tujini tudi za branilca Nicka Rossa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.