Kuhn ostaja vsaj do konca januarja

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
V zadnjih dneh se je pojavilo veliko ugibanj o prihodnosti prvega vratarja Ljubljančanov Jerryja Kuhna.
Oglej si celoten članek

Odlični vratar Jerry Kuhn je danes po pogovoru z direktorjem Matjažem Sekljem razkril, da ostaja v Tivoliju vsaj do takrat, dokler imajo Ljubljančani možnosti za uvrstitev v končnico lige Ebel, kar pomeni najmanj do konca januarja.

Kuhn je konec lanske sezone najavil, da si želi več igrati, saj je klub po koncu v ligi Ebel imel kar dvomesečni premor do končnice slovenskega prvenstva.

Novembrske plače že dobili

Nadaljnje sodelovanje je z veselo novico začinila tudi nova predsednica kluba Ditka Maučec: "V želji, da klub čim hitreje v tej sezoni pride na zeleno vejo, so igralci danes dobili novembrske plače. Na ta način želimo vsem pokazati, da nam ni vseeno, kako bo videti klub v tem trenutku in tudi v prihodnosti. Pred vrati so boljši časi."

Zaradi številnih koncertov in prireditev so zmaji v teh dneh trenirali v Zalogu, že prihodnji teden pa jih v Tivoliju čaka natrpan urnik, saj bodo na sporedu kar štiri tekme.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.