Kultna proga terjala davek: smukača odpeljal helikopter!

Foto: Epa
Foto: Epa
Na smuku v Kitzbühlu je odlični ameriški smučar grdo padel.
Oglej si celoten članek

Alpski smučarji so se merili na legendarni progi Streif v Kitzbühlu. V lepem vremenu smo lahko spremljali spektakularne vožnje.

Med tistimi, ki so upali na visoko uvrstitev, je bil tudi Ryan Cochran-Siegle (na spodnji fotografiji). A Američan smuka, ki ga je dobil Švicar Beat Feuz, ni končal.

Foto: Epa Ryan Cochran-Siegle Kitzbühel

Po skoku je na visečem delu proge izgubil nadzor nad smučmi in zdrvel proti zaščitni ogradi, kjer se je, na nič kaj prijeten način, ustavil.

Zdravstveno osebje je hitro prišlo na pomoč, a zdelanega Cochran-Siegla niso takoj transportirali v dolino. Počakali so na helikopter, ki je nesrečnika odpeljal v bolnišnico. Po prvih podatkih Cochran-Siegel ni utrpel hujših poškodb.

Foto: Epa Ryan Cochran-Siegle Kitzbühel

Alpsko smučanje Vojska na delu, ženski smuk prestavljen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.