Kultni stadion Zajcu zaploskal za mojstrovino

Foto: Epa Miha Zajc
Foto: Epa Miha Zajc
Slovenski vezist na delu v Italiji je zablestel na gostovanju.
Oglej si celoten članek

Miha Zajc se je pred skoraj natanko letom dni za odškodnino 1,7 milijona evrov iz ljubljanske Olimpije preselil v Empoli. Z italijanskim klubom je v lanski sezoni nato izpadel iz elitne Serie A, letos se s toskanskim kolektivom bori za vrnitev med najboljše.

Empoliju gre zaenkrat dobro, saj je na drugem mestu prvenstvene lestvice, pozicijo si je v soboto utrdil z zmago na gostovanju pri Bariju (0:4), ki prav tako meri na vrh razpredelnice.

Eno glavnih vlog pri slavju Empolija na kultnem stadionu San Nicola (na njem je Crvena zvezda leta 1991 postala evropski prvak) je imel Zajc. Ofenzivni vezist je asistiral za drugi gol svojega moštva, v 64. minuti pa je mojstrsko izvedel prosti strel in z okrog 25 metrov oddaljenosti matiral vratarja.

Zajc je na zelenici ostal do 74. minute. Za Bari je na klopi sedel Jure Balkovec, slednji se je v Apulijo preselil pred nekaj tedni iz Domžal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.