Kung fu nogomet

Foto: Žurnal24 Dawy de Zeeuw dobi kunf fu udarec na polfinalni tekmi SP v Južni Afriki. Foto: Žurnal24 Študenti shaolina igrajo nogomet v šoli Tagou Wushu School v Zhengzhou. Foto: Žurnal24 slavje casillas Foto: Žurnal24 Iker Casillas skače, da bi ujel žogo in preprečil gol v finalu SP. Foto: Žurnal24 Fabien Cancellara poganja kot nor po kockicah na etapi med Wanzejem in Arenberg- Foto: Žurnal24 John Heitinga, Wesley Sneijder, Arjen Robben in Dirk Kuyt se veselijo uvrstitve Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Dieter Senft, samooklicani hudič Toura, tudi letos ne manjka na dirki po Francij Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Marisa Miller se preizkuša na tekmi slavnih pred začetkom MLB All-Star tekme. Foto: Žurnal24 VN VB Silverstone 2010 zmaga Mark Webber Red Bull Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Skupina kolesarjem na Touru v etapi med Wanzejem in Arenberg-Porte Du Hainautom. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Linus Gerdemann se zložil na konckcah na super zahtevni tretji etapi kolesarske Foto: Žurnal24 Gerard Piqueponosno dviga pokal za svetovnega prvaka v nogometu. Foto: Žurnal24 Usain Bolt prvič letos spet sprinta in z jamajšo puščico se veseli njegova zvest
Tudi ta torek smo izbrali najboljše Reutersove zadetke tedna. Poglejte, kako so slavili Španci in jokali Nizozemci in kako je nogomet lahko tudi kung fu. Nekaj super posnetkov je nastalo tudi na Touru.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.