Kurtić blizu prestopa k torinskim bikom

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić je po poročanju italijanskih medijev tik pred selitvijo v Torino.
Oglej si celoten članek

Dnevnik La Stampa je poročal, da je slovenski reprezentančni vezist Jasmin Kurtić, član prvoligaša Sassuola, na poti v Torino, kjer naj bi okrepil vrste lokalnega prvoligaša v zameno za 32-letnega nekdanjega italijanskega reprezentanta Mattea Brighija, ki bi odšel v nasprotno smer.

Da je dogovor praktično že sklenjen, je poročala tudi televizija Sky. Za Kurtića bi bil Torino že njegov tretji klub v Serie A, kjer je debitiral v majici Palerma, igral pa je tudi v Serie B za Varese. Rožnato-črni si deloma še vedno lastijo njegovo pogodbo, skupaj s Sassuolom, ki ga v letošnji sezoni čaka boj za obstanek.

Zanimanje spet aktualno

Kurtić je črno-zelenim pomagal do 18. mesta na lestvici, kjer imajo 17 točk ali kar 15 manj od Belokranjčevih morebitnih novih torinskih delodajalcev, ki v letošnji sezoni navdušujejo na šestem mestu (32 točk).

Sassuolo se je pred kratkim tudi razšel z dolgoletnim trenerjem Eusebiom Di Francescom, ki je klub popeljal med elito, začasno pa ga zdaj vodi Paolo Mandelli, doslej trener mlajših selekcij. O zanimanju "Tora", kjer je pol sezone na posoji nedavno odigral tudi Valter Birsa, se je v povezavi s Kurtićem sicer pisalo že okrog novega leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.