Kurtić: "Gol posvečam družini!"

Foto: EPA Jasmin Kuritć
Jasmin Kurtić je na svoji drugi ligaški tekmi za Palermo zabil prvi gol v Serie A. "(Delio) Rossi je eden najboljših trenerjev v Evropi," je pohvalil svojega trenerja, ki ga je v igro poslal na prvi tekmi po vrnitvi.
Oglej si celoten članek
Objel sem Andjelkovića in Bačinovića, saj sem jima obljubil, da bom, če zabijem gol, stekel k njima. Tako je tudi bilo, gol pa vsekakor posvečam svoji družini.
Jasmin Kurtić

Samo pet minut je potreboval Jasmin Kurtić, da je proti Ceseni na domačem stadionu zabil svoj prvenec v dresu Palerma. Po prestopu iz Gorice je bila to šele druga ligaška tekma, na kateri je Belokranjec dobil priložnost, prvič pa je igral vseh 90 minut. Delio Rossi je na prvi tekmi po vrnitvi na klop rožnatih začel le s Kurtićem, saj je na klopi pustil tako Sinišo Andjelkovića kot Armina Bačinovića, medtem ko je Josip Iličić še naprej poškodovan. Kurtić je tekmo prvič odigral na položaju trequartiste – napadalnega vezista, ki igra za obema napadalcema.

GOL KURTIĆA PROTI CESENI

"Da sem razočaral proti Fiorentini (prva ligaška tekma, ki jo je igral za Palermo, op. a.)? Na današnji tekmi sem dal svoj maksimum," je po tekmi za italijanske medije povedal Kurtić. "Vsi igralci se trudimo, in čeprav nam kdaj ne uspeva, še vedno dajemo vse od sebe ... Kot pravi Rossi, obstajajo le tri besede: delo, delo in delo. Sem sem prišel zato, da dam svoj maksimum in svoj prispevek, odločal pa bo vedno samo trener," je nadaljeval Belokranjec.

Rossi je eden izmed najboljših trenerjev v Evropi.
Jasmin Kurtić

Po zadetku je Kurtić stekel ob rob igrišča, kjer sta ga že čakala njegova rojaka Andjelković in Bačinović: "Objel sem Andjelkovića in Bačinovića, saj sem jima obljubil, da bom, če zabijem gol, stekel k njima. Tako je tudi bilo, gol pa vsekakor posvečam svoji družini," je še dodal Kurtić in z izbranimi besedami govoril o trenerju Rossiju:

"Rossi je eden izmed najboljših trenerjev v Evropi. Nam mladim daje prave nasvete, pomaga, nas uči in dela vse, kar mora delati trener s svojimi varovanci. Je absolutno briljanten trener," je še zaključil Kurtić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.