Kurtić po "sledeh" Luke Dončića

Foto: Profimedia jasmin kurtić
Slovenskemu reprezentantu so popustili živci.
Oglej si celoten članek

Atalanta je kljub izključitvi Jasmina Kurtića premagala Sassuolo (2:1) in se uvrstila v četrtfinale Coppa Italie. Kurtić je igral od prve pa do 89. minute, ko mu je sodnik pokazal rdeči karton. Josip Iličić je v 84. minut na igrišču zamenjal Riccarda Orsolinija.

Kurtiću so živci popustili po prekršku nasprotne ekipe, nato je v jezi brcnil nogometaša Sassuola. Glavni sodnik, ki mu je pred tem v 61. minuti že pokazal rumeni karton, ga je izključil iz igre.

Poleg Atalante so se v četrtfinale italijanskega pokala uvrstili še Lazio, Fiorentina, Milan, Inter, Napoli, Juventus in Torino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.