Kurtić le še korak od Sassuola

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić se je izognil izpadu v italijansko Serie B. Nogometaš Palerma in nekdanji soigralec Josipa Iličića naj bi odšel k Sassuolu.
Oglej si celoten članek

Italijanski časnik Gazzetta dello Sport poroča, da je slovenski nogometaš Jasmin Kurtić podpisal pogodbo z novopečenim članom Serie A Sassuolom.

Po navedbah italijanskih medijev je slovenski reprezentant zapustil Palermo, ki ga bo v prihodnji sezoni vodil Gennaro Gattusso.

24-letni napadalni vezist, ki se je v sezoni 2011/2012 mudil na posoji pri Vareseju, se je pridružil prvakom druge najmočnejše italijanske lige. ''Ni še. Blizu je, vendar še ni. Znano bo v naslednjih dveh dneh,'' je povedal Kurtićev agent Amir Ružnić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.