Kurtić po desetih letih zapušča Italijo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Z Apeninskega se seli na Balkanski polotok.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Jasmin Kurtić je zamenjal delodajalca. Kot je na spletni strani potrdil njegov matični klub, italijanski drugoligaš Parma, bo 32-letni vezist do 30. junija 2023 posojen grškemu prvoligašu Paoku iz Soluna.

Tržnica Slovenec za milijonsko ceno v elitno ligo

Kurtić je kariero začel pri Kolpi, nadaljeval pri Beli krajini, nato pa je nosil še drese Gorice, Palerma, Vareseja, Sassuola, Torina, Fiorentine, Atalante in Spala.

Paok je grški podprvak in bo v Evropi igral v Konferenčni ligi. V zgodovini je bil trikrat grški prvak in osemkrat pokalni, nazadnje je pokal osvojil v prejšnji sezoni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.