Kurtić, "popoln podpis"

Foto: Žurnal24 Jasmin Kurtić je že pritegnil pozornost medijev. (Foto: YouTube)
Četrtek bo prinesel nadaljevanje italijanske Serie A, v majici Palerma za nastop proti Sampdorii kandidirajo vsi štirje Slovenci. Jasminu Kurtiću že laskajo tudi tuji mediji.
Oglej si celoten članek

Zadnji člen kvarteta Slovencev pri Palermu je deležen precej širše pozornosti, kot je razsežnost slovenskih in sicilijanskih medijev. Jasmin Kurtić je bil namreč na goal.com v okviru pregleda najbolj ustreznih januarskih prestopov pri Palermu uvrščen v rubriko Popoln podpis.

"Zadnji Slovenec, ki se je pridružil Palermu, je Jasmin Kurtić. Če je vsaj podoben Josipu Iličiću in Arminu Bačinoviću, bo to nadgradnja za Liveranjja in Migliaccia,"
so zapisali pri goal.com. Za primerjavo – za Milanov (potencialen) popoln podpis je bil denimo izbran Darijo Srna.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.