Kurtić zamenjal klub, pred prestopom še dva Slovenca

Foto: Epa Jasmin Kurtić
Jasmin Kurtić se seli k Parmi, pred selitvijo še dva slovenska nogometaša.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Jasmin Kurtić bo zamenjal delodajalca. Iz italijanskega prvoligaša Spala se bo preselil k tekmecu iz serie A Parmi, poročajo italijanski mediji.

Tridesetletni Kurtić, za katerega sta se zanimala tudi Genoa in Torino, naj bi postal predrag za Spal. Ta bo za Kurtića skupno dobil štiri milijone evrov odškodnine. V ekipi ga bo zamenjal Bryan Dabo iz Fiorentine.

Kurtić je v Spal prišel januarja 2018 iz Atalante, kjer uspešno igra njegov reprezentančni kolega Josip Iličić. V tej sezoni je odigral 18 tekem in dosegel dva zadetka.

Slovenski vezist je sicer doslej ob omenjenih klubih igral še za Belo Krajino, Gorico, Palermo, Varese, Sassuolo, Torino in Fiorentino.

Pred prestopom pa sta še dva slovenska reprezentanta. Andraž Šporar naj bi se za vsaj 5,5 milijona evrov preselil iz Slovana Bratislave k Sportingu iz Lizbone, vezist Denis Popović pa bo najverjetneje zdajšnji Zürich zamenjal za ciprski Anorthosis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.