Kvalifikacije šele v nedeljo

Foto: EPA
Foto: EPA
Uvodna tekma svetovnega pokala smučarjev skakalcev v nemškem Klingenthalu se ne bo začela po načrtu.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA kilngenthal skakalnica sneg skoki dež Prireditelji so morali namreč zaradi dežja odpovedati kvalifikacije za nedeljsko tekmo, ki so bile načrtovane za danes. Kvalifikacije bodo po novem na sporedu v nedeljo ob 12.30 namesto poskusne serije.

Zaradi previsokih temperatur in močnega deževja v preteklih dneh so bili prireditelji prvih tekem svetovnega pokala v smučarskih skokih v nemškem Klingenthalu prisiljeni spremeniti program. Za danes načrtovan trening in kvalifikacije so tako odpovedali.

Trening bo na sporedu v soboto ob 13.30, moštvena tekma sledi, kot je bilo načrtovano ob 16.15, pred nedeljsko posamično tekmo (začetek ob 14.00) pa se bodo odvijale še kvalifikacije (12.30) namesto poskusne serije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.