Kvalifikacije za VN Avstrije Lewisu Hamiltonu

Foto: EPA
Foto: EPA
Na današnjih kvalifikacijah za Veliko nagrado Avstrije sta Mercedesova voznika ponovno osvojila prvo štartno vrsto. Rosberg je v svojem zadnjem krogu še zapeljal s proge.
Oglej si celoten članek

Najhitrejša voznika na kvalifikacijah za VN Avstrije sta bila ponovno Lewis Hamilton in Nico Rosberg. Za njima bosta štartala Sebastian Vettel v Ferrariju in Felipe Massa v Williamsu. V zadnjem krogu se Mercedesovemu vozniku Rosbergu zgodila manjša napaka, zaradi katere se je zavrtel in speljal s proge. Razjezeni Nemec je nato peš odšel v boks.

Rezultat kvalifikacij za VN Avstrije:

1. Lewis Hamilton (Mercedes)
2. Nico Rosberg (Mercedes)
3. Sebastian Vettel (Ferrari)
4. Felipe Massa (Wiliams)
5. Nico Hülkenberg (Force India)
6. Valtteri Bottas (Williams)
7. Max Verstappen (Torro Rosso)
8. Daniil Kvjat (Red Bull)
9. Felipe Nasr (Sauber)
10. Romain Grosjean (Lotus)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.