La Vanguardia: Barça bo plačala 9 utajenih milijonov

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Dnevnik La Vanguardia v nedeljski izdaji poroča, da bo Barcelona že v ponedeljek poravnala utajene davčne obveznosti v višini devetih milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Toliko naj bi po prepričanju madridskega sodnika Pabla Ruza utajili pri vedno bolj škandaloznem prestopu Brazilca Neymarja iz brazilskega Santosa. Barcelonski dnevnik La Vanguardia v nedeljo poroča, da bo plačilo devetih milijonov evrov na ponedeljkovi seji potrdil odbor kluba.

Po tem, ko je Ruz klub tudi uradno obtožil davčne utaje, želijo Katalonci na ta način "minimizirati" morebitne dodatne ukrepe, dodaja La Vanguardia. Takšno plačilo posameznika ali organizacijo namreč odreši vseh obtožb.

Zakon v Španiji sicer predpisuje različne kazni – v nekaterih primerih lahko kazen naraste tudi do šestkratnika utajenega zneskačemur se želi Blaugrana na vsak način izogniti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.