Lady Gaga pred milijoni gledalcev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Med polčasom prihodnjega super bowla, finala severnoameriškega nogometa, bo 5. februarja 2017 v Houstonu pela Lady Gaga.
Oglej si celoten članek

Tridesetletna pevka Lady Gaga obljublja barvit in ekstravaganten nastop, že na letošnjem super bowlu pa je bila v središču pozornosti, saj je odpela ameriško himno.

"To ni iluzija. Govorice držijo," je tvitnila pevka v petek in tako potrdila namigovanja ameriških medijev. Lady Gaga sicer za oktober načrtuje izdajo novega albuma Joanne.

Finale ameriškega nogometa NFL je zelo odmevna prireditev, ki vsako leto pred male ekrane pritegne več kot 100 milijonov gledalcev samo v ZDA.

V minulih letih so v 15-minutnem odmoru med polčasoma med drugimi gledalce zabavali Coldplay, Beyonce, Katy Perry in Red Hot Chili Peppers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.