Lah bronast v ju-jitsu borbah

Foto: http://www.ju-jitsu.si
Foto: http://www.ju-jitsu.si
Na svetovnih igrah borilnih veščin v St. Peterburgu je Benjamin Lah v ju-jitsu borbah osvojil tretje mesto v kategoriji do 94 kilogramov.
Oglej si celoten članek

V tej športni panogi bo na tekmovanju v Rusiji slovenske barve branila še Barbara Stiplošek.

Medaljo na največjem tekmovanju v zgodovini borilnih športov ima tudi že slovenska tekmovalka v francoskem boksu (savateju) Nina Vehar, ki je osvojila drugo mesto.

Na tekmovanju, imenovanem World combat games pod okriljem Mednarodnega olimpijskega komiteja, ki poteka v Sankt Peterburgu od 18. do 26. oktobra, sodeluje več kot 2000 tekmovalcev iz 120 držav v 15 borilnih panogah, med njimi je pet olimpijskih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.