Lahko bi se končalo precej huje

Foto: EPA biatlon hanti.mansisk Foto: EPA Hanti-Mansisk biatlon veter drog Foto: EPA Hanti-Mansisk biatlon veter drog Foto: EPA Hanti-Mansisk biatlon veter drog Foto: EPA Hanti-Mansisk biatlon veter drog Foto: EPA Hanti-Mansisk biatlon veter drog Foto: EPA Hanti-Mansisk biatlon veter drog
Prireditelji tekem svetovnega biatlonskega pokala v Hanti Mansisku so morali zaradi močnega vetra odpovedati zadnji tekmi sezone, preizkušnji s skupinskim startom.
Oglej si celoten članek

"Razmere niso dovoljevale varne in regularne tekme," so sporočili prireditelji. Od Slovencev bi na tekmi nastopila le Teja Gregorin.

Veter v Hanti Mansijsku je bil dopoldan tako močan, da je podrl drog za ulično svetilko, na srečo pa pri tem ni bil nihče poškodovan.

Gledalci pa so zaradi vetra morali zapustiti tribune, organizatorji so po centru lovili reklamne panoje, ki jih je odnašal veter, prav tako pa jih v primeru tekme čaka čiščenje proge, na kateri je v gozdnih predelih precej odlomljenih vej, neuradno naj bi na progo padala tudi drevesa.

Zmagovalca svetovnega pokala sta Francoz Martin Fourcade in Čehinja Gabriela Soukalova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.