Lahko Oblak zaustavi Messija & Co.?

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaši v Ligi prvakov bodo drevi odigrali prve četrtfinalne tekme.
Oglej si celoten članek

Branilka naslova Barcelona bo drevi ob 20.45 igrala proti madridskemu Atléticu slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka.

Katalonci so v soboto doživeli boleč domači poraz proti madridskemu Realu, ki je prekinil niz 39 tekem brez poraza Blaugrane. Moštvo Jslovenskega reprezentančnega vratarja je na isti dan doma premagalo Real Betis (5:1).

"Z Atléticom smo že igrali nekajkrat v zadnjih letih, a jih moramo spet analizirati. Treba se jih bo malce drugače lotiti, saj znajo spremeniti taktiko. So sicer vrhunsko moštvo z jasno filozofijo. Nevarni so v protinapadih in visoko pritiskajo," pred tekmo pravi trener Barcelone Luis Enrique.

Na drugi torkovi tekmi bo Bayern gostil Benfico. V sredo bosta na sporedu tekmi Paris St. Germain - Manchester City ter Wolfsburg - Real Madrid. Prihodnji teden pa bodo na vrsti povratne tekme.

Liga prvakov, četrtfinale (prve tekme):

Torek ob 20.45:
Barcelona - Atlético Madrid
Bayern München - Benfica

Sreda ob 20.45:
Paris Saint-Germain - Manchester City
Wolfsburg - Real Madrid

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.