Lakovič: "Cilji ostajajo najvišji možni"

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
"Od ciljev ne odstopamo, na EP pa bomo videli, kam lahko merimo," je pred nadaljevanjem priprav slovenske košarkarske reprezentance v Kranjski Gori, kamor so se reprezentanti odpravili z vlakom, dejal kapetan Jaka Lakovič.
Oglej si celoten članek

Košarkarska reprezentanca je z železniške postaje v Ljubljani odpotovala v Kranjsko Goro na drugi del priprav za evropsko prvenstvo v Litvi. Kapetan reprezentance Jaka Lakovič je dejal, da so zadovoljni s prvim delom vadbe, v drugem pa bodo poskušali odpraviti pomanjkljivosti s pripravljalnih tekem in ohraniti visoke cilje na EP.

"V prvem delu smo delali zelo naporno in trdo. Odigrali smo že sedem tekem in zaenkrat gre vse po načrtih. Videli smo, kjer so naše slabosti, na katerih moramo še delati, in kje so dobre strani. To bo dobra popotnica za drugi del priprav. Rezultati v pripravljalnem delu niso pomembni. Pomembna je naša igra, ki še ni taka, kot jo želimo prikazati na EP. To je sicer normalno. Imamo še več kot 20 dni in s trdim delom bomo prav na EP v najboljši formi. Cilji ostajajo najvišji možni. Le taki nas ženejo naprej in omogočajo dobre treninge. Od ciljev ne odstopamo, na EP pa bomo videli, kam lahko merimo," je povedal Lakovič.

Pred odhodom je Roman Volčič, predsednik Košarkarske zveze Slovenije, podaljšal sponzorsko pogodbo s Telemachom ter si nato ogledal modro pobarvan vlak, v katerem so na notranji strani vagonov povečane fotografije naših reprezentantov. Ekipa se je dobro razpoložena odpravila na Gorenjsko. V Kranjski Gori bo ostala do 18. avgusta, do odhoda na EP pa jo čakajo še tri tekme; dve z evropskimi prvaki Španci v Malagi in Granadi ter 24. avgusta še preizkušnja z Litvo v Stožicah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.