Lamborghini nogometaša končal pod ograjo in v drevesu

Foto: twitter Sergio Romero, prometna nesreča Foto: Profimedia Sergio Romero, prometna nesreča Foto: Profimedia Sergio Romero, prometna nesreča Foto: Profimedia Sergio Romero, prometna nesreča Foto: Profimedia Sergio Romero, prometna nesreča Foto: Profimedia Sergio Romero, prometna nesreča
Lamborghini, ki je vreden skoraj 200 tisočakov, je popolnoma razbit.
Oglej si celoten članek

Pri Manchester Unitedu so potrdili, da je imel njihov vratar Sergio Romero prometno nesrečo v bližini klubskega trening kampa. Po fotografijah, ki so se pojavile hitro po incidentu, pa je skoraj neverjetno, da ji je 32-letni argentinski čuvaj mreže odnesel brez posledic.

Njegov Lamborghini, ki naj bi bil vreden 170.000 funtov (199.000 evrov), je namreč ostal popolnoma razbit. Čudežno se je znašel pod varnostno ograjo, priletel je v drevo. Na socialnih omrežjih so se pojavile tudi fotografije na katerih Argentinec le nekaj tenutkov po nesreči stoji ob vozilu in telefonira.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:02 21. Januar 2020.

    Še dobro,da se je držal omejitev,sicer bi se lahko tragično končalo....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.