Lamborghinija parkiral v steno

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec West Hama Diafra Sakho je v prometni nesreči uničil svojega več kot 260.000 evrov vrednega lamborghinija.
Oglej si celoten članek

Diafra Sakho je potrdil, da je bil v Londonu vpleten v prometno nesrečo, v kateri jo je na srečo odnesel brez posledic. Senegalski napadalec, ki okreva po poškodbi stegenske mišice, je najprej trčil v avtomobil znamke Mini Cooper, nato pa pristal v vrtni ogradi ene od hiš v severovzhodnem Londonu.

Sakho je s svojim manevrom dodobra raztreščil več kot četrt milijona vrednega jeklenega konjička, kasneje pa je na Twitterju zapisal, da je bil udeležen v manjši prometni nesreči. ''Hvala vam za sporočila. Nocoj sem bil udeležen v manjši prometni nesreči. Na srečo ni bil nihče poškodovan,'' je sporočil 26-letnik.

Sakho naj bi se februarja vrnil na nogometne zelenice in West Hamu, ki ga vodi nekdanji hrvaški selektor Slaven Bilić, pomagal priplezati do mest, ki prinašajo vodijo v evropska tekmovanja. West Ham ima na šestem mestu ligaške lestvice dve točki zaostanka za petouvrščenim Manchester Unitedom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.