Lampard odsoten vsaj dva tedna

Foto: EPA
Foto: EPA
Vezist angleškega nogometnega prvoligaša Chelseaja, Frank Lampard, bo zaradi poškodbe meč moral počivati dva tedna.
Oglej si celoten članek

Frank Lampard bo tako izpustil pomembni tekmi, proti Manchester Unitedu v prvenstvu in Šahtarju iz Donjecka v ligi prvakov. Lampard se je poškodoval prav na tekmi z ukrajinskim klubom sredi tedna v elitnem evropskem klubskem tekmovanju, ki jo je evropski prvak Chelsea izgubil z 2:1 in si tako pošteno otežil pot v izločilne boje.

Lampard naj bi, po namigovanju angleških medijev, v zimskem prestopnem roku zamenjal klubsko okolje, blizu naj bi bil klubu Šanghaj Shenhua, kjer že igrata dva nekdanja člana "bluesov", Didier Drogba in Nicolas Anelka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.