Lampičeva blizu najboljšim, Slovenca neuspešna

Foto: Epa
Foto: Epa
Smučarski tekači in tekačice se merijo na prvi tekmi novoletne turneje.
Oglej si celoten članek

Anamarija Lampič je bila šesta v kvalifikacijah uvodne tekme letošnje novoletne turneje za svetovni pokal v smučarskem teku, ki poteka v Müstairju v Švici.

V sprintu v prosti tehniki je bila najhitrejša Švedinja Maja Dahlqvist, Lampičeva je zaostala 4,74 sekunde, Urša Urevc, druga Slovenka, pa na 22. mestu 11,53 sekunde.

Italijan Federico Pellegrino je bil najboljši v kvalifikacijah v moški konkurenci.

V sprintu v prosti tehniki v izločilnih bojih ob 11.45 Slovencev ne bo, izpadla sta Vili Črv na 43. mestu (+11,68) in Janez Lampič, ki je bil 65. (+16,75) med 84 tekači.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.