Lampičevi se ni izšlo za stopničke

Foto: Epa
Foto: Epa
Najboljša slovenska smučarska tekačica je v novo leto vstopila v četrtim mestom na tekmi v Oberstdorfu.
Oglej si celoten članek

Anamarija Lampič, edina slovenska predstavnica na tekmi za svetovni pokal v smučarskem teku v Oberstdorfu, je bila četrta na sprintu v klasični tehniki na 1,2 kilometra. Na četrti tekmi novoletne turneje je zmagala Rusinja Natalija Neprjajeva, 32 stotink je zaostala Švedinja Johanna Hagstroem, tretja je bila Finka Johanna Matintalo (+0,86).

Šestindvajsetletna Lampičeva je prav na tej progi februarja lani osvojila bronasti medalji na svetovnem prvenstvu v posamičnem in ekipnem sprintu. Tokrat ji v finalu ni uspelo, da bi s četrtega mesta prišla na zmagovalni oder. Za tretjim mestom je tokrat zaostala 43 stotink, za zmagovalko Neprjajevo pa 1,29 sekunde.

Več sledi...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.