Lani 38. na svetu, zdaj suspendiran

Foto: Profimedia Nicolas Jarry
Teniški igralec bo moral prisilno počivati.
Oglej si celoten članek

Čilski teniški igralec Nicolas Jarry je zaradi dopinškega prekrška med finalom Davisovega pokala suspendiran za 11 mesecev. Kot je danes sporočila Mednarodna teniška zveza (ITF), je bil Jarry novembra lani med finalnim tednom v Madridu pozitiven na prepovedana stanozolol in ligandrol.

Štiriindvajsetletni Jarry, sicer 89. igralec z lestvice ATP, si je zaradi pozitivnega testa urina prislužil suspenz, kazen pa mu bo potekla 15. novembra.

Poleg suspenza je Jarry, ki je bil lani julija 38. igralec sveta, ostal tudi brez vseh točk ATP, ki jih je osvojil od finala Davisovega pokala do 14. januarja, ko je bil pogojno suspendiran, vrniti pa bo moral tudi vse denarne nagrade.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.