Lani priljubljena tarča fotografov, zdaj skoraj povsem razgaljena

Foto: Instagram Ivana Knöll Foto: Instagram Ivana Knöll Foto: Instagram Nives Celzius Ivana Knöll Foto: Instagram Nives Celzius Ivana Knöll Foto: Instagram Ivana Knöll
Hrvatica ima kaj pokazati in to tudi počne. Na veselje njenih številnih sledilcev.
Oglej si celoten članek

Lanski pohod nogometne reprezentance Hrvaške do finala svetovnega prvenstva je bil povod za številne epske scene pri naših južnih sosedih, odlične igre "kockastih" so veliko navijačev zvabile tudi na stadione v Rusijo.

Med njimi je bila tudi Ivana Knöll, privlačna črnolaska mamljivih oblin. Med tekmami Hrvaške so jo objektivi kameri in fotoaparatov pogosto ujeli, saj je pogled nanjo mnogim zvabil nasmeh na ustnice.

Video Ko v trenutku izgubite 11.000 evrov ...

Po svetovnem prvenstvu je Knöllova, po izobrazbi sicer inženirka grafične tehnologije, dobro unovčila svoj sloves. Na družbenih omrežjih ima kopico sledilcev, v poletnih mesecih pa jim je ponudila veliko atraktivnih podob.

Na nekaterih fotografijah, ki si jih lahko ogledate na njenem Instagram računu, pozira skupaj z znano hrvaško starleto Nives Celzijus.

Magazin V javnosti jezni posnetek Nives Celsius: "Odje*****"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.