Lapornik iz Baskije v Laško

Foto: Profimedia Miha Lapornik (desno) je v preteklosti nastopal za Olimpijo.
Miha Lapornik (desno) je v preteklosti nastopal za Olimpijo.
Slovenski prvoligaš Zlatorog je dobil okrepitev za prihajajočo sezono.
Oglej si celoten članek

Košarkarski klub Zlatorog se je pred začetkom državnega prvenstva okrepil z izkušenim igralcem Miho Lapornikom, ki se vrača v Laško po dveh sezonah, ki ju je preživel v ljubljanski Olimpiji in španskem Bilbau. Nastopil je tudi za reprezentanco Slovenije v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, so sporočili iz laškega kluba.

"Vesel sem, da lahko pomagam svojem matičnem klubu in mu vrnem nekaj nazaj. Upam, da se v dvorano Tri lilije vrne tudi čim več gledalcev," je dejal 24-letni in 194 cm visoki ljubljenec laškega občinstva. Z ekipo trenerja Aleša Pipana je treniral skoraj od začetka priprav, s klubom pa je sklenil "odprto pogodbo".

Bivši "zmaj" Krka z novim organizatorjem igre

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.