Laporta: "Ibra ni naprodaj"

Foto: Žurnal24 Ibrahimović je dal v La Ligi 16 golov, skupno za Barcelono pa 21. (Foto: Reuters
Klubska sezona je končana, poletni prestopni rok pa je najbolj dejavno začela Barcelona. Čeprav so podpisali z napadalcem Davidom Villo, Zlatan Ibrahimović ostaja v Kataloniji. Tako zdaj zatrjuje predsednik.
Oglej si celoten članek

V zadnjih dneh se je veliko govorilo, da nogometni klub Barcelona v Anglijo prodaja Zlatana Ibrahimovića. Govorice so postale še bolj verjetne, ko je v sredo ponos Katalonije podpisal z Davidom Villo. A predsednik kluba Joan Laporta možnost odhoda švedskega reprezentanta zavrača. "Ibra ni naprodaj," zatruje Laporta, ki junija sicer odhaja z mesta vodje Barcelone. "Je zelo koristen igralec in vem, da trenerski štab računa nanj za naslednjo sezono. Podpis pogodbe z Villo na to nima nobenega vpliva." Ibra tako zelo koristen vendarle ni bil, saj je dal v svoji prvi sezoni le 16 golov. To je manj kot njegov predhodnik Samuel Eto'o, predvsem pa manj kot Villa pri Valencii (21) ali njegov soigralec Lionel Messi (34).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.