Lastna ekipa suspendirala Moto GP zvezdnika, ali to pomeni konec?

Foto: Epa
Foto: Epa
Yamaha je suspendirala Vinalesa vsaj za VN Avstrije.
Oglej si celoten članek

Španski motociklist kraljevskega razreda motoGP Maverick Vinales ne bo nastopil konec tedna na veliki nagradi Avstrije v Spielbergu.

Vinalesa je "zaradi nepravilne vožnje minuli vikend med VN Štajerske" suspendirala lastna ekipa Yamaha, so danes sporočili iz tega profesionalnega moštva.

Pri Yamahi so danes še dodali, da njegovega mesta v svetovnem prvenstvu na nedeljski dirki ne bo zasedel noben drug dirkač.

Vinales, ki bo kmalu zapustil ekipo Yamahe, zadnje dirke ni končal, potem ko je trdil, da je zaradi okvare elektronike prejel sporočilo, naj se vrne v bokse.

Foto: Epa Maverick Vinales

Pri japonski ekipi so še zapisali, da se bodo o nadaljnjih nastopih Vinalesa v SP odločili "pozneje".

Španski dirkač je v SP ta čas po desetih dirkah na šestem mestu. V vodstvu je Francoz Fabio Quartararo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.